Alufelni áruház és gumiszerviz: 1194 Bp. Méta u. 13

Hívjon minket: Tel: 061-280 6567

 
Márka:
Típus:
Model:
Méret:
Gyártó
 ET
 
 Méret coll
Töröl

Brock

brock_logo

A Brock nagy hagyományokkal rendelkező, csúcsminőségű német alufelni gyártó. A Brock felnikre általában 3 év garancia jár. A Brock Kínálatában a B mint Brock és az RC jelzésű RC Design alufelniket találjuk.

A Brock magyarországi hivatalos forgalmazója és importőre a Taylor Gumi- és Klímaszervíz KFt.

A Brock történetének kezdete a 90-es évek közepéig nyúlik vissza, amikor elkezdte térhódítását az alufelni és a tuning. A Brock sikereit 2 saját márkájának a Brock Car Fashion és a RC Design térhódításának köszönhetően érte el.

A Brock székhelyein mára már több mint mint 200 alkalmazott dolgozik.

A Brock kinálatában több mint 100 féle Brock Car Fashion illetve RC Design felni található. Mivel a technikai fejlődésnek köszönhetően a jelentősen lerövidült a termelési folyamat, így jóval megnőtt a felnik fejlesztésére és tervezésére fordítható idő. A Brock és RC Design alufelnik kecsessége és szépsége, a tökéletes és előremutató modern tervezés mellett a kidolgozott nemesacél csavaroknak, valamint a felnik különleges lakkozásának és exclusive fényezésének köszönhető.RC Design alufelni

Az alufelnik sikerének kulcsa a modern és innovativ desing, a teljeskörű szimuláció valamint a különleges bevonat. A Brock Car Fashion Gmbh gyártósorain évi 50 héten keresztül, a hét minden napján 4 műszakban folyik az alufelnik gyártása. A Brock célja az évi 500.000-es darabszám elérése. A Cég központi telephelyén több mint 8.000 m² területen 70.000 db alufelni tárolására van lehetőség, ezzel a vásárlók azonnali és folyamatos ellátása maximálisan megoldott. A Brock rendkívül széles kínálatában lévő alufelnik között minden ízléshez megtalálható a tökéletes felni, kezdve az extravagáns stílustól a króm és matt fekete lakkozásig, vagy a finoman kidolgozott titánium díszcsavarokig. A Brock megalapítása óta arra törekszik hogy maximális minőséget és páratlan design-t nyújtson a vásárlóinak. A felniket a legmodernebb és legfejlettebb berendezésekkel felszerelt saját öntödéjükben készítik, ahol több mint 100 munkatárs gondoskodik a tökéletes végeredményről.

Minden egyes felnit kézi munkával fejeznek be és ellenőriznek. A Brock felnik minőségét a következő szabványok igazolják: TÜV, KBA, E.T.R.T.O. , SF1, JWL és JASO.

Minden Brock termék rendelkezik a DIN EN ISO 9001.-es minősítéssel.

idopontfoglalas

Alufelni méretek

Nyitva tartás

Taylor Gumi-, és Klímaszervíz Kft

1194 Budapest Méta u. 13.

Tel: 061-280 6567

E-mail: info@taylorgumi.hu

Nyitva tartás:

Hétfő: 8-17h
Kedd: 8-17h
Szerda: 8-17h
Csütörtök: 8-17h
Péntek: 8-17h
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva